Contacta'ns

Ens encanta conèixer els lectors que esteu rere la pantalla i que viatgeu amb nosaltres a través dels nostres relats. Gràcies per llegir-nos i compartir les nostres aventures!

Comentaris, missatges genèrics o consultes nòmades

Si tens algun dubte nòmada, alguna curiositat o simplement ens vols deixar un missatge, pots fer-ho deixant un comentari a la crònica corresponen i et respondrem allà mateix. D’aquesta manera, la informació quedarà publicada al blog i serà útil per a altres lectors i exploradors 🙂 .

Entrevistes amb la premsa

Estem oberts a col·laborar i participar amb la premsa sempre i quan aquesta no temi inspirar al públic amb aventures que recorren carenes i periples que exploren els boscos més salvatges del continent americà.

Per veure les aparicions fetes a la premsa, consulta el peu de pàgina.

Col·laboracions i propostes d’escriptura

Si t’agradaria que col·laboréssim amb la teva revista o pàgina web, fes-nos cinc cèntims del projecte i et respondrem amb molt de plaer!

L’Ester és l’escriptora que s’amaga rere cada relat de Coneixent Mons. Si vols saber més sobre ella fes una ràpida ullada a la seva bio o bé clica aquí.

ConeixentMons_Contactans_Escriptora

Ester Carrera

Escriptora i autora de Coneixent Mons

Escriptora i somiadora eterna de muntanyes i destins extraordinaris que descobrir. Autora del blog Coneixent Mons i protagonista, juntament amb l’amor de la seva vida, d’intrèpides aventures arreu del món amb furgo i amb motxilla. Des de Canadà, escriu sobre paratges insòlits i la vida quotidiana en aquestes terres indígenes amb el propòsit d’inspirar als amants de la lectura i l’aventura.

Omple el següent formulari i fes possible que et coneguem!