Enamorats des de nens, vam créixer junts entre passos de dansa a la localitat sud del nostre petit país, Sant Julià de Lòria. Hem passat incomptables hores, que mai eren suficients, jugant i corretejant pels carrers de la nostra parròquia i, quan crèiem que ningú ens podia veure, ens agafàvem de la maneta i ens perdíem muntanya amunt per gaudir junts del món que ens semblava desplegar-se sota els nostres peus.

Andorra és el nostre país i tot i que sigui tan xic, sempre acaba per fer-se gran en els nostres llavis. Som amants de la seva natura des de que tenim ús de raó i no ens cansem d’enfilar-nos a les seves muntanyes i meravellar-nos d’aquest paratge enclavat al mig dels Pirineus.

Després de passar un mes a Irlanda, vam saber que el que volíem era seguir Coneixent Mons. Sis mesos més tard, ho deixàvem tot per fer el nostre somni realitat. Partíem a recórrer Canadà i Estats Units amb una furgo. Des d’aleshores, no hem deixat de somiar en l’impossible per fer-ho possible; seguir viatjant.

Ester (sense h!!!)
Somiadora eterna i escriptora d’aquest blog on escampo les paraules que m’envaeixen la ment. Escric en absolut silenci i el diccionari no em vol ni veure. En algun lloc tinc un diploma de gestió d’empreses tot i que des de fa quatre anys gestiono paraules per fer-ne cròniques, transmetre i compartir. Observadora, curiosa i sempre ideant noves aventures de la seva mà, del Marc.

Marc
Motor de la meva felicitat, ell capta en fotografies el que intento transmetre en paraules. Enginyosament intel·ligent és enginyer programador i de cul inquiet. Viatjaria allà on li garantissin llaminadures i una connexió Internet per poder compaginar les seves dues passions. Amant dels gossos, té un cor que no cap en aquest món. Si tingués un poder, aturaria el temps per realitzar la seva llista infinita de reptes i somnis.